Do mięsa drobiowego zalicza się kurczaki, kury, indyki, perliczki, kaczki, gęsi i gołębie. Mięso drobiowe odpowiednio przygotowane jest smaczne, delikatne, krucze, a jednocześnie lekkostrawne, i nisko kaloryczne. Najważniejszym składnikiem mięsa drobiowego jest białko, żelazo, cynk , magnez oraz przeciwutleniacze. Mięso drobiowe jest łatwe w przyrządzaniu na wiele sposobów.
O firmie
Jesteśmy firmą handlową usytuowaną w Nowym Dworze Gdańskim działającą na rynku od 2010 roku. Nasza firma ciągle się rozwija i od 2021 rozszerzyliśmy nasza działalność o sprzedaż mięsa drobiowego, wieprzowego, wołowego oraz warzyw i owoców. Nasz zespół tworzą profesjonaliści z wieloletnim doświadczeniem w branży.
W naszej ofercie znajdą Państwo szeroką ofertę asortymentową. Podchodzimy indywidualnie do każdego klienta, dostosowując oferty do potrzeb, wymagań oraz oczekiwań nawet najbardziej wymagających kontrahentów. Zależy nam na budowaniu trwałych relacji z naszymi partnerami, dążąc do zadowolenia wszystkich stron transakcji. Zapewniamy konkurencyjne warunki współpracy, atrakcyjne ceny i rabaty dla stałych klientów.
Współpracujemy z największymi zakładami i ubojniami drobiu, wieprzowiny i wołowiny. W naszej ofercie znajdą Państwo najlepiej wyselekcjonowany towar, wyprodukowany przy zachowaniu wszelkich niezbędnych procedur zgodnych z obowiązującym prawem w Polsce i Unii Europejskiej.
Nasi partnerzy posiadają wdrożone systemy takiej jak HACCP, oraz certyfikaty ISO, BRC, IFS oraz HALAL.
Oferujemy produkty schłodzone, pakowane tradycyjnie jak również w innowacyjnych opakowaniach próżniowych. W sprzedaży posiadamy również produkty mrożone w bloku i kartonie a także IQF.
Nasza firma posiada również doświadczenie logistyczne, które pozwala nam sprawnie dostarczyć towar w dowolne miejsce.
Jeżeli szukasz partnera zapewniającego wysokiej jakości oferty oraz bezpieczeństwo w realizacji zamówień serdecznie zachęcamy do współpracy.
-
Drób
-
Wołowina
Mięso wołowe uważane jest za jedno z najbogatszych pod względem wartości odżywczych. Jest znakomitym źródłem przyswajalnego białka i żelaza. Ponadto jest źródłem witamin A, E i D. Wyróżnia się pod względem kruchości i koloru mięsa oraz wyjątkowego smaku.
-
Wieprzowina
Wieprzowina jest jednym z najbardziej popularnych mięs spożywanych w Polsce. Najchętniej kupowanymi elementami są schab, szynka, łopatka, boczek i karkówka. Zawiera duże ilości potasu, białka, witaminy B1 oraz wapnia. Wieprzowina jest smaczna i łatwa w przygotowaniu.